Om Waterclean

Waterclean ApS er et nystartet vandbehandlingsfirma – men med en årelang erfaring!

Firmaet er startet af et kendt ansigt indenfor vandbehandlingsbranchen – Lars Gundestrup

Lars har gennem mere end 30 år beskæftiget sig med produktion, markedsføring og salg af alle typer af vandbehandlingsanlæg til behandling af drikkevand og procesvand.

Lars har ligeledes indenfor de sidste 4-5 år været involveret i markedsføring og salg af ECA anlæg fra det danske firma Danish Clean Water i Sønderborg, som har udviklet og producerer et Elektrolyseanlæg til produktion af et billigt, effektivt og miljøvenligt desinfektionsmiddel, som bla. med stor fordel kan anvendes i landbrugssektoren, til desinfektion af drikkevand til alle typer af produktionsdyr, sår behandling, overfladedesinfektion samt desinfektion af alle instrumenter og redskaber der ønskes sterile.

Lars har desuden indgået agenturaftaler på vandbehandlingsanlæg til både den industrielle sektor, cateringbranchen samt til den privat sektor.

Det er på ovenstående baggrund at Lars besluttede at starte sit eget firma under navnet Waterclean ApS, som primært ønsker at påtager sig opgaven, at udbrede viden og kendskab til miljøvenlig, sikker og rentabel vandbehandling til alle sektorer i Danmark.