Teknikken

ECA Technologi er det udtryk, der anvendes ved elektriske kemiske aktiveringsprocesser, der producerer kraftfulde men helt sikre desinfektionsmidler og rengøringsopløsninger, der kun anvender almindeligt vand og salt, som sendes over en patenteret elektrokemisk celle. De dannede opløsninger er ikke-toksiske, ikke-allergifremkaldende og fuldstændig harmløse for makroorganismer, herunder dyr og mennesker. Dette gør det helt sikkert at bruge i mange forskellige miljøer og applikationer.

"Den vandige opløsning kaldet Neuthox®, der genereres af DCW-anlæggene, har vist sig at ødelægge mikroorganismer meget hurtigt og effektivt - kun ved hjælp af vand og salt. Det er meget effektivt mod bakterier, vira, sporer og svampe, og anvendes til desinfektion af vand, overflader, stoffer, fødevarer, sår behandling hos dyr og mennesker. "

ECA-teknologien repræsenterer den mest miljøvenlige og ufarlige biocidteknologi, der er tilgængelig, som er fuldstændig effektiv til at eliminere alle former for mikroorganismer i vandforsyninger, på arbejdsflader, stoffer og materialer. Anvendelsen af vand og salt er naturligt forekommende og bæredygtige produkter, mens outputbiocidet er pH-neutralt, ikke-giftigt og ikke-farligt for alle makroorganismer, samtidig med at det er helt effektivt (LOG 5 ) mod alle bakterier, vira, cyster, protozoer, alger og sporer med ingen mutation eller modstand. Teknologien gør det muligt at producere biociderne let, billigt og effektivt på stedet, hvilket kombineret med bæredygtige egenskaber af de anvendte ingredienser, giver det et meget lille miljømæssigt fodaftryk.

Historien om ECA Technology
Teknologien blev udviklet i Sovjetunionen (senere Rusland), af professor Vitold Bakhir og hans team på Bakhir Electrochemical Systems and Technologies Institute i Moskva. Det oprindelige koncept var at udvikle en teknologi, der kunne bekæmpe virkningerne af biologisk krigsførelse ved at generere sikre og effektive biocider hurtigt og nemt på stedet til brug på mennesker, dyr, udstyr, afgrøder og vandforsyninger. ECA-systemer er blevet videreudviklet i Sydkorea, Europa og USA, og ECA er blevet en standardteknologi til produktion af biocider som et miljømæssigt ufarligt alternativ til syntetisk fremstillede kemikalier. ECA-systemer anvendes nu på tværs af et bredt spektrum af sektorer, herunder generel rengøring og desinfektion, vandbehandling, industrielt procesvand i fødevareforarbejdning og lægemidler, inden for olie- og gassektoren og til ballastvand i skibe.

ECA-teknologien anvendes i dag på tværs af et voksende antal sektorer til flere applikationer, da personer og virksomheder har indset, at de ikke behøver at bruge giftige, farlige, miljøskadelige og dyre syntetiske kemikalier til at rengøre og desinficere. Ved brug af vand, salt og et meget begrænset strømforbrug kan disse opgaver nu udføres på en miljømæssig ufarlig, sikker, billig og bæredygtig måde, og spare både omkostninger og miljø.